Selecteer provincie

SIG steunt mensen met een beperking

Details

Adres
Alkmaarseweg 1
1947DA Beverwijk
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

De SIG is een relatief kleinschalige, professionele organisatie voor mensen met een verstandelijke en/of autismeverwante beperking in Midden- en Zuid-Kennemerland. In de regio zijn wij de grootste aanbieder van ambulante ondersteuning aan mensen met een beperking. We bieden deze ondersteuning bij opvoeding, wonen, werken/dagbesteding en leven. Dat doen we al bijna 45 jaar. Intern houden we onze medewerkers via bijscholingen up to date.

We hebben ruim 700 cliënten, van wie 400 ambulante ondersteuning thuis of aan huis krijgen, circa 300 medewerkers en 130 vaste vrijwilligers. Ons werkgebied strekt zich uit van Heemstede en Zandvoort in het zuiden tot Alkmaar in het noorden. We hebben in dit werkgebied diverse steunpunten, ambulant begeleide en beschermde woonprojecten en dagbestedingsprojecten.

We kijken steeds, ook samen met de cliënt en desgewenst diens familie, naar de individuele mogelijkheden, wensen, behoeften en ontwikkeling. We denken daarbij niet in problemen, maar in oplossingen. Professioneel, betrokken, creatief en flexibel. Persoonlijke doelen en acties worden vastgelegd in individuele begeleidingsplannen, die in jaarlijkse evaluaties worden besproken en waar nodig en gewenst worden bijgesteld.

De SIG stelt zich open op naar externe partners. Wat we zelf niet kunnen bieden, om aan de individuele wensen en mogelijkheden van onze cliënten te kunnen voldoen, halen we bij partnerorganisaties. De SIG toont zich creatief en flexibel waar het gaat om het zoeken naar de best individueel passende oplossingen.